Transalp update: april

Na mijn virusje van Groesbeek, gaat het inmiddels al een een stuk beter. Maandag alweer normaal getraind en zie ik de 120km / 3000hm van Kellerwald met vertrouwen tegemoet.

Na haar harde freeride crash van een paar weken geleden was Gabbi weer even op zoek naar het vertrouwen op de trails. Het parcours in Groesbeek was daarvoor uitermate geschikt! Dat vertrouwen heeft ze gelukkig weer gevonden! Dat ging lekker.

Nu nog de “geblokkeerde” ademhaling oplossen. En daar zit goede vooruitgang in. Na weer een behandeling bij de fysio ging het gisteravond op de Eyserbosweg weer een heel stuk beter! Als die lijn zich voortzet kan ze in Kellerwald misschien alweer volle bak.

Op naar de Kellerwald Marathon!

En daarna: trainingskamp Winterberg. Vier zware lange trainingsdagen achter elkaar. Met ook nog wat aandacht voor de bikeskills in het Bikepark  Winterberg. Daar verheug ik me op!

Niet lang daarna verplaatsen we ons naar de flanken van Santa Barbara, Monte Velo en San Giovanni. De plek waar Rasmussen ooit zijn seizoen voorbereidde. Arco Trentino, Italie. De Marathon van Riva del Garda slaan we dan natuurlijk niet over! Daar hopen we dan ook nog de finale van de laatste Transalp etappe te kunnen verkennen. Met name het stuk van Monte Bondone tot Arco. Heeft iemand misschien al een GPS-track van dat stuk?

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s