Mens,… ga toch fietsen!

Ik kan niet zonder fiets. Fietsen levert me zoveel op!  Positieve energie! Niet iedereen heeft daar genoeg van.

Het is iets waar ik slecht tegen kan: pessimisten, doemdenkers. Klagende mensen die niks positiefs kunnen ontdekken in de wereld om ons heen. Mensen met een chronisch gebrek aan een positieve instelling.

Als geintje heb ik mijn oren een paar minuten open gehouden en een lijstje gemaakt:

Ooooh neeeee! (…kreun)  –  Mijn god!  –  Vreselijk!  –  Ook dat nog!(…..met zucht)  –   Bah, bah, bah,….!  –  Wat een gezever!  – Het zal toch niet waar zijn!  –  Dat schiet niet op vandaag!

Dit is de ongecensureerde misoogst van minder dan een uur, zomaar midden op een willekeurige doordeweekse dag. Mijn haren gaan rechtop staan. Op mijn hoofd dan. Niet op mijn bikersbenen natuurlijk. Van dit soort negativiteit vallen je toch de fietsschoenen uit?

Zo snel mogelijk aan die schoenen! Ik zeg: mens, ga toch fietsen! Dat levert zoveel positieve energie op. Leve de fiets! Leef de fiets!

Vive le Velo!

Ronald

sportograf-31427465

Een Reactie op “Mens,… ga toch fietsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s