Surprise me!

MIO cyclo 305 htDaar hou ik wel van. Ik laat me graag verrassen. Geen middle of the road.  Liever offroad. En als het al de road moet zijn, dan het liefst kleine onbekende weggetjes.

Een tijdje geleden, onder de kerstboom werd ik door Gabbi verrast met een Mio Cyclo 305. GPS navigatie met hartslag en cadans meting. Gabbi is een schat. `

We zijn de afgelopen weken gelijk maar gaan testrijden met het apparaatje. En ik ben er al gelijk erg enthousiast over. Ik hou van verrassingen, en wat is het dan leuk als het apparaat beschikt over een “surprise me”- functie.

Wat heb ik vandaag in het schema staan? Een 3 uurs D2 training. Wil ik de paden op? Nee, het is te nat. Dat zou een grote modderzooi opleveren. Nee, vandaag graag een mooie rit over de kleinst mogelijke asfaltweggetjes. Ik geef mijn Mio opdracht om een leuke 3 uurs route “on road” voor me uit te zoeken, en laat me verrassen!

Dit is toch echt geniaal! Ik kom op kleine asfaltweggetjes en fietspaden die ik nog niet ken. De route gaat heerlijk op en af. Uiteindelijk blijkt dat mijn Mio een route voor me heeft uitgezocht van 71 kilometer met 1040 hoogtemeter. Ik wordt door het Vijlenerbos naar de Voerstreek tot uiteindelijk in Neufchateau gestuurd. Dat ligt niet ver van Val Dieu. Dan gaat de route weer terug door het Heuvelland richting huis.

Ik ben verrast! Verrast van de nieuwe weggetjes en dorpjes waar ik naar toe gebracht werd. De verrassende uitzichten. De verrassende hoeveelheid beklimmingen die ik voorgeschoteld kreeg. Wat een heerlijke D2-training was dat!

Surprise me!

sportograf-32934263

Binnenkort zal ik voor de liefhebbers een uitgebreide review van de Mio Cyclo 305 schrijven.

Ronald

Een Reactie op “Surprise me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s