Hartelust

Vol verwachting klopt ons hart naar het nieuwe jaar! Een nieuw jaar, een nieuw seizoen, nieuwe plannen, nieuwe races, nieuwe meerdaagsen, en  nieuwe bikes. We kunnen ons hart wel ophalen volgende jaar!

Wij zijn bikers in hart en nieren. Mountainbiken doen we met hart en ziel! Als we na een stevige training ’s avonds op de bank zitten, worden we aangekeken door ons heilig hartbeeld. Een 80 centimeter hoog beeld naast onze haard. We hebben het ooit ergens op de kop kunnen tikken. Het was de eerste gezamenlijke aankoop van Gabbi en mij.

Van ons hart maken we geen moordkuil. Vandaar deze blog ook. Waar het hart vol van is loopt de mond van over. Biking is our passion.

Uit de grond van ons hart wensen we iedereen fijne feestdagen en een heel gezond en sportief 2013 met heel veel hartelust! 

Gabbi & Ronald

Fijne feestdagen RnD


Fijne feestdagen!

5 Reacties op “Hartelust

 1. Eensgelijks, Ook voor jullie veel goeds in 2013. Mijn hartje klopt al en heb de laatste week nog veel Km’s gemaakt. Ik heb inmiddels begrepen dat jullie overgestapt zijn op de 29’ers.. Veel succes en tot vlugs. Hans

  • Hoi Hans,
   Ik sta ook weer te popelen voor het nieuwe seizoen. Heb in de kerstperiode buiten de reguliere training nog wat extra D1-trainingen gedaan. Heerlijk!! Want ik weet ook dat januari weer een hele drukke periode wordt.
   En ja we zijn inderdaad overgestapt op 29-ers. Nog even op de 26-ers, voordat ze komen. Mag nog wel even duren met deze weersomstandigheden!
   Tot snel!
   Ronald

 2. Hallo Ronald en Gabbi,

  We vonden het erg gezellig laatst! Binnenkort een datum prikken om bij ons wat te komen drinken. Erg vet van die 29′ ers. Ik moet zeggen dat het bij mij ook begint te kriebelen!

  Tot gauw

  Joost en cynthia

  • Hi Joost en Cynthia,

   Wij vonden het ook erg gezellig. Moeten we eigenlijk vaker doen! Heb je al fietsplannen voor komend jaar? Chemins? 😉
   Binnenkort maar weer eens afspreken om bij te praten. Echt leuk!

   Gabbi & Ronald

 3. Hallo Ronald,

  Ik heb nog niet veel concrete plannen, behalve de inschrijving voor de Marmotte. Dat wordt veel met de racer gaan en mtb tochten waar veel klimwerk inzit. We spreken binnenkort af om wat bij te kletsen en jij weet vaat nog wel wat mooie mtb ritten.lijkt me leuk om samen wat tochten te doen. Denk dat Hans ook wel meegaat.

  Gr en tot gauw,
  Joost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s