Ongepland,..de laatste marathon van het seizoen

Planning is een schone zaak! Een goed middel om doelen te bereiken. Beroepshalve weet ik dat. Op sportief gebied weet ik dat ook. Maar soms gebeurt het zoals het gebeurt: ongepland.

Dit weekend hadden we onze laatste marathon van het seizoen gepland. Gepland ja! Hotel geboekt.Fietsen geprepareerd. Klaar om te vertrekken naar het Sauerland voor de Langenberg Marathon. Maar het liep anders. De co-ouderrol wordt dit weekend ongepland belangrijker dan de geplande laatste marathon van het seizoen. Ongepland zijn de kids altijd belangrijk. Zo is het.

De vorm is best goed de laatste tijd. En die van Gabbi ook. We hadden daarom graag nog een keer willen testen hoe we er in een wedstrijd voor staan. Zoals gepland: de allerlaatste keer dit seizoen! Het weer was de hele week al slecht, maar wat had ik zin in deze race!

Volgende week zouden we nog aan de slag kunnen bij de Bart Brentjens Challenge. De MTB-marathon door mijn eigen trainingsgebied. Die hadden we niet meer in onze planning omdat we dan een weekje Languedoc gepland hebben.Het is herfstvakantie! De planning: een weekje genieten in Zuid Frankrijk. De bikes gaan mee!

Maar of ik dat geplande weekje weg nog geregeld krijg met mijn werk? Daarvoor moet ik goed plannen. Op mijn werk is het megadruk. Vroeg beginnen, lang doorgaan. Misschien lukt het dan toch nog! Eens kijken hoeveel werk ik deze week verzet krijg. En als het op het laatste moment dan toch niet zou lukken met mijn werk, en die week naar Frankrijk kan niet doorgaan,..komt de Bart Brentjens Challenge toch weer in beeld! Dan kunnen we die toch nog opnemen in de planning. Even afwachten deze week.

Plan, plande, gepland. Al dat geplan. Ik heb nu even genoeg van al dat geplan! We gaan gewoon ongepland biken. In Frankrijk of in Nederland. Wel of geen Bart Brentjens Challenge. Ongepland een herfstwandeling maken. Waar dan ook. Ongepland verdwalen. Heerlijk!

Stiekem ben ik alweer plannen aan het maken voor 2013!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s