Voorbereiding Rursee Marathon

Een kleine onbekende. En dat op exact 61 kilometer van de voordeur. De Rursee Marathon. 78 kilometer lang, 1600 hoogtemeter. Eentje die ik nog nooit gefietst heb. Ik ben benieuwd!

Dit wordt de 3e editie van deze marathon. Een dorpsmarathon. Eentje die niet alleen klein is, maar ook kort. De langste afstand is 78 kilometer. Normaal heb ik die afstand nodig om wakker te worden! Als het weer een beetje meezit, kan ik na de wedstrijd nog even op de fiets naar huis.

Het is niet echt mijn ding van die korte races. Van de 1600 hoogtemetertjes moet ik het ook niet hebben.  De benen voelde vanochtend wat loom. Ook de Eyserbosweg kon daar geen verandering in brengen. Fietsen staan klaar met Specialized Fast Tracks om de wielen. Bidonnen zijn  gevuld. Verder ligt er een BBB testbril klaar.

Maar de weersvooruitzichten zijn goed. Ik heb gewoon zin om te biken!

Ronald

Ronald

Een Reactie op “Voorbereiding Rursee Marathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s