De Kop

Het is 8 uur. Ik ben op de fiets op weg naar mijn werk. Gewoon mijn huis-tuin-en-keukenfiets, met twee grote oranje fietstassen achterop voor mijn lunchpakket. Het weer is prima, dus daar kan ik van genieten.

In Kunrade kom ik onverwacht achter een racefietser terecht. Een racefietser in vol ornaat. Hij rijdt niet hard. Ik kan makkelijk achter hem blijven. Na anderhalve kilometer draait hij om en roept geirriteerd: “Pak de kop eens over! Jij bent jonger dan ik!”. In mijn gewone kleding, op mijn huis-tuin-en-keukenfiets met twee grote oranje fietstassen, neem ik de “kop” over van de man op de racefiets.

Ik zeg niet dat ik gisteravond tot half 10 heb gespind, dat ik vanochtend tussen 6 en 7 op de tacx zat voor een nuchtertraining, en dat ik nu graag onbezweet op mijn werk wil aankomen!

Ronald

3 Reacties op “De Kop

  1. Hey Leon! Ochtend humeur? Ik denk het ook. Ik kon er wel om lachen. Heb ik zelf geen last van. Ben een vroege vogel(y). Ik heb hoogstens last van avondhumeur als ik moe ben.
    Ga je Sart Tilman rijden? Als het zondag droog is, en niet te koud, ga ik na de chrono op de fiets retour naar Ransdaal voor wat extra duurvermogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s