Mountainbiken wat de klok slaat

Kling!

Het kan natuurlijk niet alleen mountainbiken zijn, wat de klok slaat. Wat slaat de klok in deze tijd ook alweer? Kling!

Deze week is mijn professionaliteit nog eens bijgeschaafd met een driedaagse opfris- en actualiteitencursus Management Control Auditing. Drie dagen in een hotel op de Veluwe, die van s’ ochendsvroeg tot s’ avondslaat vol gepland staan. Zonder biketraining danwel.

Dat geldt niet voor Gabbi, die was mee, maar had de hele dag vrij te besteden. Ik ben jaloers op haar 70km-solorondje over de Veluwe. Wat ik van Gabbi gehoord heb, moet het er mooi fietsen zijn. Verrassend anders. En dat geloof ik graag! We moeten terug naar de Veluwe!

De trainingsweek lijkt een beetje mager door die cursus. Maandag en vrijdag getacxt. Zaterdag twee uurtjes ontspannen rondje door het bos. Zondag vertrek ik als het nog donker is vanuit Ransdaal voor een drie uurs rondje Brunssummerheide en Strijdhagen. Dat trailrondje blijft toch leuk! Het is nog koud zo vroeg. Het gras is wit aangevroren. Hier en daar klinkt het geluid van brekend ijs als ik door een plas water rijd. In de vroegte springt er een ree op, die met een soort slowmotion-sprongen  door de stuiken hupt.

Terug thuis wacht het zondagochtend ontbijt met de kids. Ondertussen hebben we ook de kerstboom in huis gehaald. Vers gekapt hier achterom in het Ransdalerveld. Daar zorgt onze overbuurman altijd voor; de kerstbomen- en zonnebloemenboer uit Ransdaal! Onder die kerstboom ook een nieuwe team-outfit. Het ontwerp is klaar! Rockndust restyled. Nog even spannend!

De sfeer in Ransdaal is goed. Ik ben begonnen met het hakken en zagen van de stapel brandhout in de tuin. Darik zorgt ervoor dat de vuurkorf lekker blijft branden terwijl ik aan het hakken ben. Kopje warme choco erbij. Kling klokje kling. Alleen die kettingzaag,.. die past er niet bij!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s