Nieuwe BLOG-start

Een mountainbiker met BLOG-problemen,….

Dit is dus het eerste bericht van mijn nieuwe BLOG: rockndust@wordpress.com

Al mijn blogs met mountainbikeverhalen vanaf 2005 staan nog bij weblog ( www.rockndust.weblog.nl ). Weblog.nl ging migreren en dat verliep rampzalig. De problemen zijn na bijna twee maanden nog steeds niet opgelost.  Ik kan nu al weken niet meer bij de blogs, niks meer publiceren en de layout niet aanpassen.  En met mij nog 400.000 andere bloggers in Nederland.

Ik heb nu besloten om niet langer te wachten en over te stappen naar WordPress met een nieuwe blog. Al mijn oude verhalen bij weblog.nl wil ik straks importeren naar worldpress, zodra deze weer vrijgegeven zijn!

Het is eigenlijk te gek voor woorden dat ik al zo’n lange tijd niet meer bij mijn eigen geschreven stukjes kan! Ik zal mijn frustatie er aanstaande zondag bij het Nederlandskampioenschap marathon / Bart Brentjens Challenge helemaal eruit fietsen!

Sportieve groeten,

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s