2/8/2009 Trainingsrondje met de marathonmannen

sms-date

Deze week paar smsjes met Leon:

"Gaan we iets plannen dit weekend?". Tuurlijk! Leuk! En "Raymond komt ook mee." Nog gezelliger!

"Maar liefst niet te vroeg op zaterdag,..want ik wil vrijdagavond nog naar de wielerronde in Heerlen".

"Okay,..12 uur?"

"Prima, CU!"

Vrijdagavond met broertje nog naar de stad voor de wielerronde. Het is er gezellig en de biertjes zijn best lekker op zo een zomeravond terwijl Roberto Contador zijn rondjes fietst en heel voorspelbaar de winnaar wordt van het Heerlense kermisrondje om de kerk. 

Zaterdagochtend snel naar de bakker. Ze zijn hier bij mij gewend dat ze rijstevlaai krijgen. Ik zal die traditie maar in ere houden dan. Voor we vertrekken eerst koffie met rijstevlaai. Bidons en camelbags vullen, en dan rustig vertrekken. We gaan voor een rondje singletrails. De mtb routes van Strijdhagen, Brunsummerheide en Rodebeek achterelkaar. Met als afsluiter nog een lus door het heuvelland.

Leon en ik starten in ons Transalp 2008 Finisher Shirt!!

Leon die alweer een paar duizend kilometer erop heeft zitten dit jaar,..Transportugal, Corsica,… Leuk om weer bij te praten. ook de Transrockies 2010 komt weer ter sprake….. blijft toch kriebelen. Misschien gewoon maar een keer doen!! Of de Trans Germany 2010? Trans Norway 2010? Ach er is nog zoveel moois te fietsten. En het kriebelt allemaal. Dit najaar toch nog een paar najaars marathons plannen.

Raymond port me een beetje voor La Bataeille des Ardennes volgende week . Een klein marathonnetje van 80 kilometer ergens achter Luik. Een Chronorace. Zou misschien niet verkeerd zijn om weer een beetje wedstrijdritme te krijgen. Ik sein je nog Ray!!

Ondertussen crossen we lekker over mijn vaste huisroute. Onderweg weer bijkletsen. Dan als we weer terug zijn bij de steenberg slaan we nog af voor een rondje heuvelland. Geen vaste route,..maar mijn eigen persoonlijke huistrails. Dit is de beste tijd van het jaar voor deze stukken. In de winter is het hier echt een grote baggerzooi. Maar nu liggen de paden er optimaal bij. Hier in deze bossen rond Imsterade en Ubachsberg komen we geen mens tegen. Dit is altijd een hele rustige plek.

In Ubachsberg krijgen we dorst en pikken we een blikje cola voor die paar euro die we bij ons hebben. Even rustig in de zon en tijd voor een paar foto’s.

Dan gaat het weer terug naar huis,..wordt de rijstevlaai definitief helemaal verorberd en drinken we nog anderhalve liter cola. Lekker en leuk ritje gister!

Vandaag is het een beetje een miezer- en luie dag. Maar morgen 3 augustus begint de nieuwe week met een stralende dag!!

Ronald

Img_7036_3Img_7044 Img_7039

2 Reacties op “2/8/2009 Trainingsrondje met de marathonmannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s