21/6/2009 Weekend,….zonder fiets

Uitslag Mamedy

Deze keer zijn de kids extra lang bij mij. Zondag is vaderdag. Een gezellig weekend,…maar zonder kilometers.

Geen enkele kilometer. Maar daarvoor in de plaats een weekend met veel leuke dingen samen met de kids.

Vrijdagavond is onze standaard kidsavond hier. Dan zaterdagochtend een verrassing. De overbuurtjes staan voor de deur met een hele grote zak broodjes. Een gezamelijk weekendontbijt met zijn heel velen. Gezellig,..vlak voordat ze weer vertrekken naar hun landgoed in Spanje. Misschien dat ik deze zomer wel drie weekjes ga doorbrengen op hun landgoed ten zuiden van de Pyreneën. Ik heb me laten overtuigen dat het een uitstekend bikegebied is daar. Nu is het er 40 graden,..dat mag voor mij wel wat minder. Zou iets voor mijn Transalpteammaat Leon zijn! Die houd wel van 40 graden en meer.

Dan is het tijd voor de klimhal: Dagny doet sportklimmen. Naast de klimhal ligt de skate- en bikehal. Daar moeten we gaan kijken met Darik. Darik heeft pas een nieuwe dirtbike,..en zoekt een clubje.

Zaterdagmiddag: Gaiapark, klimmen over touwen en netten in het nieuwe DinoDome. Zaterdagavond kidsfilmavond: Wall-E, Dariks nieuwe verjaardags DVD.

Zondag wordt ik overladen met kado’s in bed, en een gedekte vaderdag ontbijttafel. Ik ben trots op ze! Ze hebben heel erg hun best gedaan. Dan heb ik zelf ook nog een vader,..dus even gezellig op de koffie bij pa en ma. Daana heb ik nog heel even tijd voor deze blog,..want ik moet zo alweer naar het snorkelen van Darik. Daarna hebben we waarschijnlijk nog wel een uurtje om even naar buiten te gaan voor dat ik begin met het vaderdag diner. Dan is het weer tijd om het estafettestokje door te geven aan mama.

Heerlijk weekend dus,…maar zonder kilometers.

Ondertussen is de uitslag van Malmedy ook bekend. Ik ben 21e in mijn categorie geworden. En dat is op zo’n eenderde van het deelnemersveld. Helemaal niet slecht dus! Met een beetje duurvermogen kom je dus al een heel eind. Toch wil ik de komende tijd de turbo weer eens wakker maken. Kijken of me dat lukt tussen de kinderen door.

Ronald

Sportograf5579769

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s