23/5/2009 Trainingsrondje: toeval bestaat niet

Strepen

’s Ochtends voor de spiegel viel me op dat mijn armen langzaam maar zeker weer oorlogskleuren krijgen. Met mijn witte body valt dat extra op. De zon in Frankrijk en de Cimes van afgelopen donderdag hebben mijn armen goed gedaan. Ik heb weer een streep 10 centimeter onder mijn schouder op de arm! Waaw!

Na de energie-explosie in de laatste 20 kilometer van les Cimes de Waimes donderdag, had ik vrijdag een korte hersteltraining nodig. Zaterdag weer wat intervallen op mijn huisronde Brunsummerheide strijdhagen-Rodebeek. Gewoon lekker tempowisselen op mijn huiseigen trails. Ipod op mijn oor. Lekker.

Kom ik vlak voor Strijdhagen twee bekenden tegen: Bas en Nicoletta van de Transalp! Haha. Hoeveel toeval bestaat er? Toeval bestaat niet. Die twee helemaal uit het noorden,..hier op mijn huistrail. We blijven eerst 10 minuten bijkletsen langs de weg. Dan doen we het laatste stukje van de route over de steenberg nog even samen. Nicoletta zit op dit moment vol in de voorbereidingen voor het EK in juli. Dit jaar in eigen land: Zoetermeer. Nicoletta: succes met de laatste voorbereidingen! Het was gezellig om even bij te kletsen.

Ook vandaag voelde ik de zon weer zachtjes branden op mijn arm. Dat is goed voor de strepen op mijn armen en benen. Vooral die benen! Die kleuren maar langzaam bij.

Morgen: VTT Erezee door het dal van de Aisne, een beek die ik vroeger hartje winter bij hoge waterstanden met mijn kayak afvoer. Alweer een dagje buiten. Alweer goed voor de strepen.

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s