18/1/2009 Voorzichtig trainen

Antibiotica in plaats van Gulpen,…

Vandaag ben ik voorzichtig weer gaan trainen. Vooral mijn luchtwegen hebben het flink te pakken gehad.

Vorige weer zou ik een hele bende marathonrijders op bezoek krijgen om de toertocht van Gulpen te gaan rijden. Ik had me hier erg op verheugd. Een berg rijstevlaai en broodjes alvast besteld bij de bakker. Want ze zijn hongerig altijd! Maar het liep anders!

Gedurende de week ging het eigenlijk steeds slechter met me. Totaal onverwacht voor mij. Tijdens de kerstvakantie had ontzettend veel slaapuurtjes gehad. Ik was super uitgerust! Ook de training in het weekend ging prima. Voelde me goed,…tot dinsdagavond. Woensdag koorts. Griepje was de eerste diagnose. Donderdag koorts. Vrijdag nog meer koorts. 39.9. Zondag zou niet meer gaan lukken! Verslagen als ik was, moest ik de zondag cancellen. Ik baalde gigantisch.

Weer terug naar de huisarts. Tweede diagnose: toch geen griepje. Een bacteriële infectie. Op mijn luchtwegen dan wel! Aan de antibiotica vanaf vrijdagavond. Gelukkig,..want vanaf dat moment daalde de koorts.

Dinsdag vervolgens een voorzichtige training op de roller. Voorzichtig,..want mijn longen tintelen nog wat. Zondag tenslotte mijn eerste buitentraining. Anderhalf uurtje lekker trappen op de weg. Vanaf komende week wil ik weer mijn normale trainingsschema oppakken. Met gevoel natuurlijk! Nog twee donkere trainingsmaanden en dan voelen we de lente alweer komen!

Ik verheug me op de korte fietsbroek!

Ronald

2 Reacties op “18/1/2009 Voorzichtig trainen

  1. Hey Leon,..haha! Ik zal de korte broek voorlopig maar even alleen op de spinbike aantrekken. Toch hoop ik op een vroeg warm voorjaar! Grtz. Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s