28/9/2008 VTT Aubel

Ik heb besloten om dit najaar geen wedstrijden meer te rijden. In plaats daarvan ga ik lekker trainen en andere leuke dingen doen. Of beter gezegd: daar ben ik al mee bezig. En ik heb het er razend druk mee. Binnenkort ga ik eindelijk weer eens een weekje weg met de kayakclub. Ideale voorbereiding voor het seizoen 2009. Dat is mijn tijdshorizon.

Een eerste belangrijke stap heb ik al gezet. Ik mijn nieuwe fiets voor seizoen 2009 besteld. In november komt die.  Een Specialized Epic Carbon model 2009. Ik ben toch maar overstag gegaan: weg met het aluminium, leve het carbon.

Ondertussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s