7/7/2008 Transalp nadert

Sneeuw op de Idjoch!

Gisteren de laatste lange training voor de Transalp gedaan. Zes uurtjes over de weg, 130 kilometer. Vanaf nu alleen nog maar kortere trainingseenheden. Volgend weekend wellicht nog een rustige 5 uurs rit. Met de nadruk op rustig.

Met mijn duurvermogen zit het wel goed. Wat minder goed zit is het met mijn explosiviteit. Daar ben ik niet tevreden over. Ik moet het hebben van  souplesse en minder van power. Maar ach,..wat heb je in de Transalp aan explosiviteit als je in de vierde etappe zit? Alleen de echte grote jongens hebben die op dat moment nog over.

Met het sleutelbeen van Leon gaat het steeds beter. Leon is weer lekker aan het trainen!

De fiets wordt op dit moment helemaal Transalp-klaar gemaakt. Lagers, transmissie, kabels, handgrepen. Heel veel wordt vervangen.

En nog nieuws van mijn vooruitgeschoven verkenner: op de Idjoch ligt nog een hele berg sneeuw! Rick is twee weekjes geleden even omhoog gefietst om te gaan kijken. Vooral goed om te weten voor de klassementsrijders Niels en Sjef! Bereid jullie mentaal voor op een lange wandeltocht door de sneeuw! Wij laten het ter plekke als we ervoor staan wel even bezinken!

Aan alle Transalpinisten: succes met jullie laatste voorbereidingen! Leuk om jullie in Füssen te zien! We hebben er zin in!

Ronald

Een Reactie op “7/7/2008 Transalp nadert

  1. Hey Dusters,

    In ieder geval veel succes met de laatste loodjes voor de Trans. En Hopenlijk komt het helemaal goed met het herstel van het sleutelbeen en terugwinnen van conditie.

    We zien elkaar wel ergens in tussen Fuessen en Riva!!

    Groetjes van Ilja van Dirty Deeeds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s