8/6/2008 Gewoon trainen terwijl mijn teammaat in de TransPortugal zit

Hotelkamers,…

Aan de Saarschleiffen Marathon van vorige week heb ik een goed gevoel overgehouden. Het ging heel lekker. Zeker gezien de trainingsmogelijkheden die ik heb het laatste half jaar. Wat ik vooral mis, is een stukje wedstrijdhardheid. Maar dat komt vanzelf wel weer.

Het is lastig. Lastig om goed en efficiënt te trainen. Mijn mogelijkheden beperken zich tot vier aaneengesloten dagen,…meestal. Soms is het ook minder. Komende week bijvoorbeeld. Dan ben ik twee dagen voor een cursus in een hotel. En komend weekend als ik het hele weekend de kids heb terwijl opa, oma en mijn ex met vakantie zijn. Ik weet nog niet hoe,…maar het gaat vast lukken om toch nog wat uurtjes op de fiets te kruipen komend weekend.

Nadeel van vier aaneengesloten dagen trainen is dat je geen herstelperiode hebt tussen de trainingen. Dat maakt de trainingen minder effectief. Van de andere kant lijkt dat natuurlijk wel heel erg op een meerdaagse. En uiteindelijk is dat mijn hoofddoel dit jaar. Maar, al met al was ik vorige week heel tevreden met mijn 28ste plek bij de masters 2!

En ondertussen terwijl het hier een beetje behelpen is, is Leon bezig met de Trans Portugal. Ik heb gehoord 1000 kilometer, 23000 hoogtemeter. Beestachtig! Maar dat past wel bij hem! Wat moet die man een basis hebben straks als die mijn teammaat is in de Transalp!

Leuke gedachte is dat terwijl ik hier op een hotelkamer mijn blog aan het schrijven ben. Hotelkamers vind ik niks. Ik ben een buitenmens. Ik zou het liefst onder de blote hemel slapen. Ondertussen verlang ik naar urenlange trainingen op plaatsen waar ik makkelijk kan verdwalen. Heerlijk! Verdwalen.

Ronald

Een Reactie op “8/6/2008 Gewoon trainen terwijl mijn teammaat in de TransPortugal zit

  1. He Ronald,

    Laatste nieuwes uit Portugal al gehoord? Je maatje heeft zijn sleutelbeen gebroken. Als die maar op tijd klaar is!

    Gr Ray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s