2/3/2008 Kindjes en trainen

In tegenstelling tot vorige week zijn de weersomstandigheden deze keer minder geschikt voor een hele lange training. Stormachtig weer is voorspeld. Stormachtig! Ik hou van stormachtig!

Zaterdag zijn de kids bij mij en heb ik eerst nog andere plannen. Mijn training plan ik op het einde van de dag.

Eerst ons gebruikelijke lange ontbijt op zaterdag. Deze keer met mango. De kinderen vinden het ontbijt gezellig en ik geniet er ook van. Al tijdens het ontbijt blijkt dat de kinderen toch naar buiten willen; ondanks het stormachtige weer. Na het bos willen ze graag bij een openhaard wat drinken. Tja,… Dat wordt zoeken dan. Laarzen aan, regenjas aan en op richting bos.

Dagny en Darik zijn uitgelaten en vrolijk. Ze hebben de grootste lol als Darik uitglijdt en gestrekt terecht kImg_3065omt in de modder. Is dat leuk? Wie moet dat wassen?…. Van wie hebben ze dat toch?

In het Vijlenerbos zijn veel bomen omgewaaid afgelopen nacht. Na afloop vinden we de openhaard. We drinken er wat. Daar hadden de kinderen zich vooral op verheugd!

Laat op de dag ga ik trainen. Op de racer deze keer. Rondje van anderhalf uur dan is het donker. Ik merk trouwens dat ik de remgrepen op mijn splinternieuwe racefiets nog wat moet verplaatsen. Met mijn handen in de beugel kom ik door mijn korte vingers nauwelijks bij de rem!  Projectje voor de komende week.

Zondag ziet het weer er wat dreigend uit. Maar het blijft droog! Uiteindelijk maar mijn Epic uit de stal gehaald. Paar uurtjes trainen over de weg. In de bossen is het op dit moment echt een hele grote baggerbende! Ik kies een route richting Vaals en vandaaruit langs de grens met België richting Eysden en weer terug naar Heerlen. In Simpelveld zie ik Marcel Esser nog even staan. Hij stond te praten met iemand,..ik reed met mijn Ipod op mijn oren,.. zoef voorbij.. Tot de volgende keer Marcel! Praten we weer eens bij.

Van Leon kreeg ik deze week nog een sms-je: of ik zaterdag mee ging om de BBC te rijden met de GPS. Dat lukte me dus niet vanwege de kids. Een andere keer maar weer meegaan met de grote jongens. Maar ik vraag me af of ze nog gereden hebben. Dan hebben ze er ongetwijfeld uitgezien als aardmannetjes.

Ronald

Img_3034Img_3043

Een Reactie op “2/3/2008 Kindjes en trainen

  1. Zaterdag toch nog de BBC route van 2005 gereden op de GPS. Een dikke 4 uur liggen ploeteren. 3x lek gereden met z’n twee en de batterij leeg van de GPS (gelukkig deed die van Ray ’t nog) 1x op m’n plaat gegaan, auw. De laatste 30 km de batterij leeg van Ray. En nu heeft hij griep!! Vanavond 10-15 doorens uit de banden gepeuterd. Lekker trainingsgebied heb je daar. Leuk maar het moet droog zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s