17/2/2008 Duurtraining

5 uurtjes met zon op de bol

Deze week was weer redelijk standaard. Maandag en dinsdag spinning. Woensdag boodschappendag en de kindjes weer in huis. Donderdag racedag langs de clubjes.

Img_2936

Darik heeft donderdag twee bruine slips gehaald bij de judo! Knap kereltje toch! Vrijdag rustige avond met de kids.

Zaterdag: mijn nieuwe racer ophalen bij Bert Toma. Volledig gesponsord door mijn baas! Gelijk zaterdag avond anderhalf uurtje getraind op dat ding. Was weer even wennen een racer. Dat is lang geleden voor mij. De bedoeling is om binnenkort te starten met de dinsdagavondtrainingen op de wielerbaan in Landgraaf. Binnenkort een foto en specs van mijn nieuwe racer!

Zaterdag ook nog een voetbalwedstrijd van mijn dochter. Nul-nul gelijkspel! Maar ijzig koud!

Zaterdagavond nagenieten van onze Frankrijkweek op de bank met Petra.

Zondag: Rick komt helemaal uit de randstad voor een duurtraining! Om 10 uur eerst een kop koffie. Dan vertrekken we om 5 uurtjes lang de paden in Zuid Limburg en Voerstreek onveilig te maken. Via het imsteraderbos en de Putberg naar Trintelen. We pakken de trailafdaling door het Eyserbos richting Wylre. Dan via de boshellingen langs de Geul heen en weer richting Meerssen. Nog wat trailstukjes door het bos bij Meerssen. Dan om Maastricht heen richting Voerstreek Via Onderstebos uiteindelijk weer terug richting Partij. Na een uurtje of 5 zijn we terug in Heerlen. Leuke route wel.

De training liep wel aardig. Naar mate de uurtjes vorderde ging ik me steeds beter voelen. Ben ik duursporter? De training voelde goed! Ik had nog voldoende macht in de benen. Ook tegen het einde. Dat biedt perspectief voor het komende seizoen!

Het was een mooie en gezellige dag met Rick! Rick gaat net als ik ook de Chemins du Soleil rijden. Het aantal Nederlanders in de Chemin zal dit jaar redelijk groot zijn! De tocht is blijkbaar ontdekt door het Nederlandse MTB-ers. Dat gaat gezellig worden daar in Frankrijk. Ze schenken daar goede franse wijn! En hele grote kans op een warme zon op onze bol!

Ronald

Img_2937 Img_2940

2 Reacties op “17/2/2008 Duurtraining

  1. Ja die rick had nog wat goed te maken na het afhaken van de Gulpen toertocht. Gaat het nu wel OK met hem? Heb vanmiddag met Flemming enkele uurtjes over de Veluwe gereden. Erg koud maar wel mooi.

  2. Hé Leon,

    Ik had inderdaad nog wat goed te maken… Maar ik was wel blij dat ik bij de tocht in Gulpen uitgestapt ben. Er bleek een wervel niet goed te zitten en die raakte blijkbaar een zenuw.
    Maar inmiddels is alles onder controle en ben ik weer goed aan het trainen. Wees maar niet bang, met de Chemins sta ik er weer.

    Tot snel,
    Rick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s