2/12/2007 Inschrijving Jeantex BIKE Transalp 2008

Op de wachtlijst…..

Klokslag 12 uur ben ik online voor de inschrijving van de Transalp 2008. Anderhalve minuut over twaalf inschrijving verstuurd. Dan hopen dat Leon en ik erbij zijn. Een bevestigingsmail wordt niet meer direct verstuurd. Dat heeft de organisatie zelf al aangegeven. Waarom zouden we dan thuis blijven zitten? We gaan naar de Ardennen. Zonder fiets. Gewoon een stuk wandelen bij Ternell. Het is tenslotte prachtig weer; de lucht is blauw.

Om half twee zitten we midden in het bos. Frisse lucht. Lekker buiten.  Modderpaadjes, kleine afgrondjes, riviertjes, watervalletjes,…. Mooi.  Maar de lucht is inmiddels grijs geworden. Het duurt niet lang of we krijgen een hagelbui op ons hoofd. Best gezellig eigenlijk! Gelukkig komt daarna de zon weer even tevoorschijn en drogen we weer wat op.

Vandaag ben ik te voet. Maar in deze streek is het ook mooi met de mountainbike. Maar kies wel wat drogere omstandigheden! Anders is de modder echt niet te overzien. De jaarlijkse toertocht in Eupen (in april) laat je de mooiste paden in deze streek zien. De laatste jaren valt deze samen met een marathon waardoor ik er alweer een tijdje niet geweest ben. Maar zeker wel de moeite waard!

Na de wandeling opwarmen met een warme chocomel in Ternell. Ze hadden de openhaard niet aan! Jammer. Snel verkassen dan maar naar een kroeg in Eupen. Een typische belgische kroeg met uitsluitend locals. Typisch. Aan de bar zitten een grijs bejaarde madame met gepermanent haar en een bijpassende monsieur samen aan het belgisch bier. Prachtig! De madame is erg geïnteresseerd,…in mijn capucino! Dat wil ze ook wel een keer proberen. Maar wel een andere keer. Want nu zit ze al aan het tweede belgische biertje. Als we informeren naar een geschikte locatie om iets te eten, krijgen we bijval van de hele kroeg! Heerlijk die belgen! Na de scampies hier in Eupen dan toch maar terug naar huis. Het was gezellig! Het was een mooie dag.

Thuis aangekomen eerst maar eens de mail checken: are we in for de Transalp 2008?

Dear Ronald,

Unfortunately, we can’t confirm your participation in the JEANTEX BIKE TRANSALP 2008 because all of the 300 Online Seats are already taken.

But we will have a waiting list at www.bike-transalp.de. On January 8, 2008, there will be a lottery in which all enlisted participants can win one of the remaining 250 Seats.

If you’re not among the lucky winners this year please take a look at www.bike-transgermany.de. It would be great to welcome you as a participant in the CRAFT BIKE TRANS GERMANY 2008, Germanys first big mountain bike stage race! 

If you have any questions don’t hesitate to contact us by calling +49 (0)89 – 65 12 99-30 or via E-Mail at info@planb-event.com

Best wishes!

Team PLAN B

Jammer dus. We staan op de lijst voor de loterij….. Dat is balen! Het route schema beloofd een mooi parcours!

De etappeplaatsen 2008

Füssen – Imst – Ischgl – Scuol – Livigno – Naturns – Kaltern am See – Andalo – Riva del Garda.

De eerste 5 etappes zijn bekend terrein; die ken ik nog uit 2006. De Idjoch en  Borcheta di Forcolla. Ik droom er nog even van. Zou de Rabbijoch ook weer in het parcours opgenomen worden? Wat in ieder geval niet opgenomen wordt is de afdaling van Tremalzo naar Limone. Jammer,..hopelijk komt daarvoor in de plaats die andere afdaling vanaf Tremalzo: via Paso Nota naar Riva. Die is zeker net zo mooi! En Riva del Garda als finishplaats voor de slotetappe? Aardig plaatsje, maar ik vind het strandje in Limone toch wat meer hebben. 

Alle mannen en vrouwen die al een startbewijs hebben kunnen bemachtigen: veel succes met de voorbereidingen en hopelijk tot bij de start in Füssen!

Leon en ik wachten nog even rustig de loterij op 7 januari af!

Ronald

Hpim2908

Hpim2909 Hpim29101

5 Reacties op “2/12/2007 Inschrijving Jeantex BIKE Transalp 2008

 1. Hoi RocknDusters,

  Jammer dat jullie niet direkt zijn ingeloot coor de TAC08. We gaan voor jullie duimen en hopen jullie koemde editie tegen te komen. Kunnen we wat ervaringen uitwisselen.

  Het Back in Black Team van editie 2007, komt in 2008 Dirty Deeds te heten. Komend jaar komen we zelfs met 2 teams aan de start in de Men en Master klasse. Onze website wordt dan ook weer aangepast. Maar voorlopig is het nog http://www.back-in-black.nl.

  We zullen in ieder geval voor jullie duimen en ga er maaar van uit dat jullie als niet-duits team, gegarandeerd worden ingeloot.

  Groetjes van de mannen van Back in Black / Dirty Deeds

 2. Hë Dirty Deeds,
  Nog effe en dan weten we of Leon en ik samen met jullie in de Transalp zitten.
  Bedankt voor het duimen!
  Jullie website ziet er overigens top uit! Ben benieuwd naar jullie aanpassingen.
  CU! Zeker weten.
  Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s