11/11/2007 Spinning & Running

Storm, regen en judo!

Deze week was het heerlijk stormachtig. Vrijdagavond ben ik bijna van de stadswal in Sittard gewaaid. Gelukkig kon ik me nog net vasthouden… De winter moet nog beginnen, maar het zou mij niet verbazen als we een hele vroege lente krijgen deze keer.

Vanwege het weer heb ik deze week veel op de spinbike en de rollenbank gezeten. Daarnaast ook nog wat gaan hardlopen. Voor zondag stond 3 uur MTB-en op het schema. Maar dat zie ik niet zitten. Dat zou een veldslag worden in de modder. Ik heb deze training vervangen door eerst een stuk te gaan hardlopen met aansluitend een uurtje op de rollenbank.

Donderdag tussen de middag voor de eerste keer gaan spinnen met mijn collega’s. Dat is een erg leuke afwisseling zo tijdens het werk. Collega’s blijken opeens een heel ander gezicht te hebben. Leuk. Dat ga ik vaker doen. Maar ik moet daarvoor wel eerst wat gaan herprioriteren in de agenda…

Er is heel veel regen gevallen. Ideale omstandigheden om een leuke bovenloop in de Ardennen te varen. Boven-Roer en Boven-Lesse waren bevaarbaar zondag. Nou, dat kriebelt! Maar helaas,..de planning is anders.

Zondag zijn de judokampioenschappen van Darik. Vorig jaar was die kleine man tweede geworden.Van de puntentelling snap ik helemaal niks. Maar de scheidsrechter wijst altijd de tegenstander van Darik aan als winnaar. Maar desondanks heeft de kleine man veel plezier met zijn judo! Dat is het belangrijkste.

Als ik de weersvoorspelling moet geloven wordt het de komende periode weer wat droger. Weer tijd voor een lekker lange MTB training volgend weekend! daar verheug ik me op! Als de omstandigheden dan goed zijn ga ik maar gelijk wat extra bijtrainen dan. Daar ga ik van genieten! Maar dat stormachtige weer van afgelopen week… dat heeft zeker ook zijn charme! Ook daar geniet ik van!

Ronald

Img_2642 Img_2653

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s