30/10/2007 Wintertraining begonnen

Ook wat hardlopen…

Het seizoen is afgelopen. Dat betekend dat ik de komende periode wat onderhoud pleeg aan mijn conditie. Ergens in december/januari zal ik weer starten met het aanleggen van een nieuwe basis voor 2008. Als de basis breed genoeg is ga daarop in het voorjaar een hele hoge pyramide bouwen! Dat moet ook wel! Want als het even meezit komt er in 2008 weer een Transalp voor mij!

Weer een Transalp in 2008? De plannen zijn er! Samen met Leon Van der Schoor gaan we inschrijven! Op 1 december om precies te zijn, meer specifiek op 1 december om twaalf uur; dan gaat de inschrijving online. En hopelijk zitten we er dan in! RockNdust & Co wil naar de Transalp 2008!

Afgelopen week ben ik voorzichtig begonnen met wat hardlopen. Voor mij vooral als afwisseling op het fietsen. Nu even niet al te veel op de bike zodat ik straks weer heel veel honger heb naar de fiets! Het hardlopen ging eigenlijk boven verwachting goed. Ik kon lekker doorlopen bij een hardslag van rond de 135. Alleen jammer dat de batterij in de MP3 halverwege leeg was. Mét muziek zou het nog lekkerder gaan. Muziek is belangrijk voor me. Misschien doe ik eind december nog wel mee aan een kleine recreatieve hardloopwedstrijd!

Naast het hardlopen zit ik nog twee keer per week in de sportschool op de spinbike. Een beetje saai is dat wel. Misschien dat ik binnenkort nog wel ga uitkijken naar een andere sportschool die iets minder saai is en met wat meer nieuwe gezichten. Dat kan geen kwaad op dit moment. Eénmaal per week op woensdag spring ik ook nog op de rollenbank; thuis, als de kinderen al in bed liggen.

In het weekend voorlopig één keertje biken. Daar verheug ik me dan ook echt op. Op zondagochtend een rondje door het bos. Deze keer mijn "thuisrondje" Brunssumerheide/ Landgraaf. lekker lang aaneengesloten over smalle paadjes. De semi-slicks uit de Bart Brentjens Challenge liggen nog erop! Op gladde boomwortels is dat toch nog uitkijken! Dat is goed voor de techniek. Ik merk wel dat ik nog enorm veel power heb op dit moment. Voor mij was het seizoen wat dat betreft net iets te snel afgelopen. Ik ben in supervorm.

Nu was het nog droog. Binnenkort zullen er ook nattere periodes aanbreken. Het wordt tijd om mijn modderfiets weer in gereedheid te brengen! Ik heb een nieuwe vork nodig. Ik moet maar weer eens langs bij Bert Toma. Met mijn modderfiets kan ik straks weer met een gerust hart naar de toertochten in de Belgische Ardennen! Dohlain, Verviers, Sprimont, Chaud Fontaine, Spa,….het zijn er zoveel. Ik heb ze ook allemaal al gehad maar ze blijven gewoon leuk. Lekker vroeg op en bij zonsopgang al lekker op de fiets als het parcours nog rustig is. In de winter is dat rond een uur of acht. De parcours daar zijn altijd top! Wie ooit een keer met me mee wilt naar deze toertochten meldt zich maar!

Ik heb zin in de toekomst!

Ronald

Hieronder nog een foto van de jaarlijkse seizoens afsluiting: de Bart Brentjens Challenge. 341_0328_3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s