16/9/2007 Zondagsrondje

Niet zo netjes…

Deze week was eentje van relatieve rust. Eens in de 4 a 5 weken staat er zo’n week in het schema. Dat betekend enkele korte laag intensieve trainingen. Voor het weekend: 2 uurtjes MTB-en. Vanaf volgende week wordt er opnieuw opgebouwd tot de Bart Brentjens Challenge op 15 oktober.

Zaterdag eerst nog een heel ander programma: de familiedag van mijn werkgever samen met 2600 collega’s en aanhang. En het was geweldig: mooi weer, leuk programma, en vooral leuke collega’s.  Zelfs de reis met de bus was reuze gezellig! Voor zo’n dag zou ik best een marathonnetje willen laten schieten!

Zondag een relaxed MTB rondje Vijlenerbos gereden, Maar voor ik vertrek moet ik eerst nog wat regelen: ik heb mijn dochter Dagny gisteren in de bus ontbijt op bed beloofd. Dus om half tien breng ik een dienblad naar boven: 2 broodjes met kaas, eitje, fristi drank en thee met melk en honing. Beloofd is beloofd. Ze geniet ervan. En daar gaat het om.

Om half elf vertrek ik voor mijn trainingsrondje. MP3 speler op mijn hoofd, zonnetje op mijn bol. Het weer is heerlijk. Ergens achter Mechelen loopt nog ergens een klein beekje waar ik altijd lekker hard doorheen ros. Vanmorgen ook weer. Alleen deze keer staan er twee wandelaars in de buurt langs de beek…..oeps,….volgens mij krijgen ze een plens water over zich heen,… Of ze me nog iets verwenst hebben weet ik niet; ik had de MP3 speler op mijn oren! Dat was niet zo netjes van mij!

De tocht gaat verder door het Vijlenerbos, Bovenste- en Onderstebos. Dan offroad door het Eijserbos weer naar Trintelen. Het was een lekker ritje. Iets meer gedaan dan op het schema stond: 2 uur 3 kwartier.

Ronald

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s