1/9/2007 Trainingsweekend

Langs de lijn

Ik heb de laatste weken wat last van een motivatie-dipje. Het seizoen is al lang. Toch ga ik altijd nog graag trainen, alleen de echte felheid is er wel een beetje uit. De Grand Raid Cristalp heeft me weer nieuwe energie gegeven waarmee ik vast en zeker tot het einde van het seizoen mee door kan. Wat was dat een geweldig weekend! Mountainbiken puur! Lekker afzien hoog in de bergen in een prachtige omgeving. In essentie gaat het voor mij daarom. Rocks en Dust! Ik heb deze week niet veel in de auto gezeten, maar die paar minuten die ik dan wel in de auto zat, luisterde ik keihard naar "New Gold Dream" van Simple Minds. Dat nummer is voor mij een beetje bij de 2007-editie van de GRC gaan horen!

Deze week heb ik een normaal trainingsschema afgewerkt. Alleen de vrijdag heb ik overgeslagen. In plaats daarvan even een babysit geregeld en ben ik gezellig uit gaan eten! Bij Lambieck in Eys; leuk restaurant, kan ik iedereen aanraden!

De zaterdagochtend training heb ik niet helemaal volgens schema uitgevoerd. Vóór ik de straat uit was zat ik al op een hartslag van 150. Bij de stoplichten in Kunrade: hartslag 170. Toen de lange klim naar Klimmen: de hele klim uit het zadel opgesprint. Mijn lichaam schreeuwde om zuurstof… hartslag 191. O, wat was dat slecht voor mijn lichaam. Maar,.. o was was het goed voor de geest.

Toen weer gewoon rustig verder gereden…. naar Strucht. Daar voetbalt mijn dochter Dagny vandaag tegen de meiden van de Struchter Boys (?!) In mijn fietskleren ben ik maar even als een soort vreemde eend langs de lijn gaan zitten om het spel te zien en Dagny aan te moedigen! Dagny van 8 is de jongste in het Weltaniateam met meiden tot 12 jaar…. De oudste tegenstander is 14! Bovendien was de tegenstander vorig jaar kampioen! "Het is geen eerlijke strijd", roep ik als bezorgde vader! In twee keer een half uur worden er 14 doelpunten gemaakt…..door de tegenstander. Maar wat hebben onze meiden zich goed geweerd! Eén enkel tegendoelpuntje zouden ze gevierd hebben als een overwinning! Mijn dochter is verstandig: "het is maar een spelletje pap!". Toch rolt er een enkel traantje.

Na de wedstrijd ben ik maar met mijn eigenlijke training begonnen.

Morgen (zondag) staat 3 uur MTB-en op het programma met een aantal keer een kwartiertje boven omslagpunt. We zullen zien hoe het bos er bij ligt morgen!

Nog wat motivatie-fototjes (uit de Transalp 2006) toegevoegd.

Ronald

20x30ecb0256_1 20x30ecd0646_1

20x30ecf0723 20x30efa0548_2

2 Reacties op “1/9/2007 Trainingsweekend

  1. Wat is dat toch dat zonen/dochters van fanatieke bikers gaan voetballen!!!! De jongste van mij (8) ook, is prima ik zorg wel voor bidons met water, kan ie me ook niet eraffietsen over een paar jaar…

  2. Ha, Riny! Inderdaad,..wie had gedacht dat ik ooit nog een keer “langs de lijn” zou zitten! Het is prima hoor; die meid heeft er in ieder geval veel plezier in. En dat bezig zijn in een team kan ook geen kwaad.

    Misschien gaat Darik (5) me ooit nog wel een keer eraf fietsen. Alhoewel…hoe hoger de stoeprand,hoe groter de stenen, hoe leuker hij het vindt op zijn fiets. En hij is ook wel wat lui. Ik denk eerder dat hij gaat downhillen: lekker met de lift omhoog en met een integraalhelm op zijn hoofd weer de berg af. Die downhill filmpjes op het festival in Riva hebben dit voorjaar grote indruk op die kleine jongen gemaakt! Een wheely lukt hem nu al bijna. Als dat maar goed gaat straks!

    En eh,.. Riny,..veel plezier op het voetbalveld! Heb ik ook!

    Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s