6/7/2007 Terug naar de Chemins du Soleil….

Ik ga weer terug naar de Chemins du Soleil! Lekker trainen…over allerlei mooie chemins…. onder een lekkere soleil. Voor de Grand Raid Cristalp. Als ik terug kom is het bijna zover. Op naar de Pas de Lona! Misschien nog maar wat specifieke looptraining gaan doen daarvoor?

De Erbeskopf Marathon aanstaande zondag laat ik deze keer voor wat het is: geen punten voor de RWP-cup dus. Iemand heeft nog geprobeerd om me dit marathonnetje in de Eiffel toch nog even te laten meepikken. Het is haar bijna gelukt. Het heeft zo ontzettend veel geregend deze week, dat moet wel een modderspectakel worden. Daar heb ik even genoeg van. Ik ga toch maar direct door naar het droge en warme zuiden! Van de Drome, naar de Provence, naar de Cevennes, en … Het maakt niet uit; overal zijn wel mooie trails te vinden. En we hebben de tijd: 4 weken. Dat moet genoeg zijn! In 4 weken tijd zou je zelfs je collega’s kunnen gaan missen….

Ik wens de Transalp rijders veel succes. Jean, Niels, Raymond, Flemming en de andere: maak er een mooie race van! Ik ben jaloers op jullie!

En Andre: succes in de Iron Bike!  8 dagen niveau "Chemins du Soleil", maar dan zwaarder. Ik moet eens even gaan plannen wanneer ik daar aan toe ben…. 2008? ..2009?.. De Iron Bike staat in ieder geval héél hoog op mijn verlanglijstje. Succes Andre! Groot respect als je hem voor de zoveelste keer uitrijdt!

Ronald

Een Reactie op “6/7/2007 Terug naar de Chemins du Soleil….

  1. H Ronald, prettige vakantie. Ik zie al dat je hard aan het trainen bent voor de GRC. Ik had je er al overgemaild. Maar omdat ik geen reactie kreeg hier maar eens gekeken. Nu zie dus dat je op vakantie bent. We spreken nog wel af. Gr Juul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s