3/6/2007 Foto’s van een slagveld…

  Modder in de Ardenne Trophy

Het was een grote baggerpartij daar in La Reid vorige week, maar nu ik de foto’s binnen heb, zie ik die modder weer vanuit een heel ander perspectief. Wat een ravage.

Mijn kleren heb ik vorige week met de tuinslang tot ’s avonds laat afgespoten voor ik ze in de wasmachine durfde te doen. Mijn fiets,…ach mijn fiets. De ketting heb ik maar gelijk vervangen. Enkele uurtjes poetsen heeft het wel gekost. En dan nog: zojuist zag ik aan de binnenkant van de remhandles nog modder zitten. Een week na het moddergevecht.

En dan komen de foto’s. Met complimenten aan Sportograf.

Menig keer werd ik onderweg opgeschrikt door een verblindende lichtflits…., of door een "Wheely! …Wheely!".  Tjonge wat willen die Sportograf-mannen toch van mij? Ik heb het al moeilijk genoeg: het is koud, ik zie geen steek meer door mijn bril, het is glibberen, en ik heb al geen zin in die modderbende. Maar goed: het resultaat van de fotografen mag er zijn.

Uiteindelijk ben ik 226ste overall geworden, 46e in mijn categorie en heb ik 5 uur 50 minuten gereden.

Hieronder enkele van de foto’s: "Welcome to the Jungle!", denk ik dan meteen.

Ronald

Sportograf916686Sportograf913395 Sportograf915005

Sportograf919350 Sportograf910432 Sportograf917736

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s