11/2/2007 Rustweek

Deze week was volgens trainingsschema een rustweek. Het aantal trainingsuren bleef daardoor beperkt. Maandag: 1,5 uur spinning. Woensdag: uurtje rollenbank. Vrijdag: 1,5 uur spinning. Weekend: 1,5 uur MTB-en.

Het weer is barslecht in het weekend. Om die (slechts) 90 minuten MTB-en ben ik daarom niet echt rouwig. Op zaterdagochtend is het even droog en een schraal zonnetje komt door. Direct maar op de bike springen dan. Mijn bedoeling is om op het asfalt te blijven. Na 3 kwartier passeer ik enkele paadjes…..toch maar even een klein stukje door de bagger. Heerlijk. Ik heb die modderfiets niet voor niks natuurlijk! Ik maak gedurende 3 kwartier de bossen rond Strijthagen even onveilig. Dan weer terug naar huis; fiets afspuiten en onder de douche.

Na deze rustweek zullen de trainingsprogamma’s gedurende een aantal weken weer intensiveren. Volgende week, tijdens Carnaval, lang weekend Ardennen. Dan ga ik de paden van de Raid du Haute Fagnes onveilig maken!

Zondag zijn we naar de cyclocross in Heerlen geweest. Hier staan bekende gezichten uit de Transalp aan de start: Gerben de Knecht en Richard Groenendaal. De mannen hebben te maken met een groot modderfestijn. Het jonge talent Lars Boom wint voor Richard. Groot respect voor de crossers! Ze hebben gezorgd voor een spannende race. Darik (4) gaat de beker winnen als hij groot is,…zegt ie. Als vader denk je dan: natuurlijk.

Zie hieronder de foto’s van de cyclocross.

Ronald

Img_1290_1 Img_1269 Img_1270Img_1282_1

Img_1277 Img_1289

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s