7/1/2007 Naviculare wandeling

Naviculare Nieuwjaarswandeling

Gister nog 3.45u in de regen getraind. In de buurt van Lyxhe zag ik nog bekende marathon gezichten voorbij fietsen: Jean Biermans. Effe hoi,..en toch maar snel door. Ik moet deze middag nog met mijn dochter naar de streetdanceles!

Zondag, ik heb me hier al een tijdje op verheugd, de nieuwjaarswandeling van mijn kayakclub Naviculare. Vorig jaar stond in het teken van de Transalp; hierdoor heb ik mijn kayakvrienden en -vriendinnen maar bar weinig gezien het afgelopen jaar. Verzamelplaats is Holset.

Leuk om alle bekende gezichten weer te zien. Gezichten van mannen en vrouwen die al in de wildwaterboot zaten voordat het neopreen was uitgevonden; wollenbroeken droegen ze toen. Gezichten van mannen die de hoogste watervallen van Corsica of Chili bevaren hebben. Gezichten van mannen en vrouwen die mijn gezelschap vormden tijdens vele wildwatertochten. Gezichten die vele avonden verlicht werden door een fonkelend kampvuur bij een lekker bluesy gitaargeluid. Een prachtig gezelschap is het.

We wandelen door het Vijlenerbos. Ik zie de pijlen voor de toertocht van Gulpen al ophangen: jongens het wordt bagger volgende week! Vooral de kinderen genoten van de bagger. In no time zagen ze er al net zo uit als ik volgende week na 70 kilometer uit zal zien.

Het was weer als vanouds gezellig bij Naviculare.

Voor Naviculaarders die de fotos willen downloaden: Download fotos_nieuwjaarswandeling_naviculare.zip

Ronald

Img_1241

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s