Een sportief en gezond 2007!

Seizoen 2006 zit er alweer een tijdje op. We hebben flink afgezien, maar vooral ook ontzettend veel genoten. Meer als 2300 wedstijdkilometers hebben we gereden, waarbij we meer als 60.000 hoogtemeters hebben overwonnen. Toppunt was natuurlijk de Transalp Challenge. Mede dankzij onze sponsoren hebben wij een zeer geslaagd jaar achter de rug.

20x30efa0548_1

Maud en Wiel Meessen (Develoweb), Bert Toma (Toma Cycles) , Irmo Keijzer (Adrenalinsports.nl): omzettend bedankt voor jullie bijdrage!

Op dit moment werken we hard aan een goede basis voor het seizoen 2007. In deze donkere en natte dagen betekent dat door de week twee keer spinning en één keer op de rollenbank. Als het dan eindelijk weer weekend is, mogen we weer naar buiten. Heerlijk vinden we dat. Weer of geen weer: lekker de Limburgse heuvels in.

De donkere avonden gebruik ik ook om mijn ervaringen van het seizoen 2006 op papier te krijgen. Ik wil daarbij vooral ingaan op mijn eigen leerpunten / leerervaring als marathonbiker in seizoen 2006. Binnenkort hierover meer op deze site. Ook zijn we een uitdagend programma voor 2007 aan het bedenken. Tipje van de sluier: Grand Raid Chrisalp.

Er staat weer een mooi seizoen voor de deur: we staan te poppelen!

Img_1226

Het RockNDust Marathon Mountainbike Team wenst iedereen een sportief en bovenal gezond 2007!

Ronald & Marc

!

!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s