We zijn terug!

De Transalp zit er op.  Jammer, want het was geweldig. Het was ongeloofelijk mooi om mee te maken. Het was bovendien reuze gezellig in het camp en bij de pasta party’s elke avond (tot 21.15u, daarna slapen, want 5.30u weer op!). We hebben 49 uur, 16 minuten en 57 seconden op de fiets gezeten. Dat betekend een 199ste plaats.

Julien, Edwin, Rick, Toon, Marco, Rinus, Fred, Marcel, Ramses, Jan, Robert, en alle anderen: bedankt voor de leuke en gezellige tijd!

Marco (dit jaar vollenteer) zorgde elke dag voor de beste slaapplekken in het camp! Thanx Marco! Op de laatste avond hadden we jou nog op een giga ijs willen tracteren, maar je was druk bezig met het uitdelen van de finishershirts. Dat maken we met zijn allen nog een keer goed. Je hoort nog van ons!

Voor Rinus eindigde de Transalp helaas 4 kilometer voor het strand van Limone. Hij maakte een behoorlijke smak op de steile en technische trail vanaf Tremalzo. Hij werd door de rescue naar het ziekenhuis gebracht: gebroken pols. Gelukkig kon Rinus (gespalkt, in het verband en met de nodige pijnstillers) toch nog even de finisherparty bijwonen.  Rinus: sterkte en ik hoop dat je snel weer op de fiets kunt!

Groot respect voor de prestatie van Marcel en Ramses! zij zijn 8ste geworden! Grote klasse! Ik heb van hen begrepen dat zij met een 27-er race casette hebben gereden in de Transalp. Ongeloofelijk! Ik moet er niet aan denken om de Idjoch met een 27-er op te stampen! Ik was toch blij met mijn 34-er! Gefeliciteerd mannen!

Trouwens: iedereen gefeliciteerd die de Transalp tot een goed einde heeft weten te brengen!

Janneke heeft op basis van beperte telefonische informatie  korte etappeverslagen kunnen opmaken. Binnenkort zal ik een uitgebreid verslag maken!

Ronald

Img_0373

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s