8e etappe Transalp 2006

Transalp 8e etappe, Madonna di C. – Limone

96,38 km / 2654 hm op / 4097 hm af / max. hoogte 1865 m, 22 juli 2006

De laatste etappe vandaag. Dit is de etappe waar op iedereen zich het meest verheugd heeft. We gaan richting legendarische Tremalzo pas, om ons vervolgens via de Passo Nota in het dal van het Gardameer te storten. Dat zal dan gaan over droomtrails! Deze trails zijn legendarisch! Uiteindelijk zullen we aankomen op het strand in Limone: een dorp waar behalve een klein stukje strand eigelijk geen vlak stukje grond te vinden is! Dit dorp ligt langs een smalle strook tegen de rotswand geplakt. In het dorp is ons een grootse finisherparty op het strand beloofd. En het werd ook een schitterende tocht, die helaas eindigde met een domper, omdat een van het groepje Nederlanders waarmee samengefietst werd lelijk ten val kwam en door de rescue opgehaald moest worden. Ronald heeft nog een stukje met 2 fietsen gefietst. Uiteindelijk als 242 ste gefinished en toch nog onder de 200 in het eindklassement (199). Na afloop nog een sprong in het Gardameer en op naar de eindparty! Morgen terug naar huis, waarna meer details over de tocht te verwachten zijn.

Hoogteprofiel8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s