7e etappe Transalp 2006

Transalp 7e etappe Male Madonna di Compiglio, 21 juli 2006

47,55 km / 2411 hm op / 1643 hm af / max. hoogte 2152 m

De helft van het aantal "normale" kilometers en toch een volwaa rdig aantal hoogte meters! Dat moet stijl zijn! Eerst een kleine klim naar Bolentina om vervolgens aan de lange klim naar Rufugio Orso Bruno te beginnen. De dag begint met onzeker gevoel in de benen. De lange tochten van vorige dagen heeft goed herstel een beetje in de weg gestaan. Gelukkig was het maar schijn en verliep de tocht tocht prima. Veel geklim, maar weinig hoeven te lopen. ’s Middags op tijd gefinished (193, nu 190 in alg kl) en genoeg tijd voor te eten, rusten en vooral gezelligheid. Even bijpraten met de mannen die alles 2 keer zo snel fietsen (Super Marcel Trans Alper Essers blijkt zelfs maar een paar straten van Marc vandaan te wonen)Hoogteprofiel7. En plannen voor morgen smeden. Met of zonder fiets het Garda meer in? In ieder geval is besloten er een gezellige dag van te maken. Met 4 Nederlands teams zal er samen gereden worden (de eerste 50 km is zowiezo geneutraliseerd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s