6e etappe Tansalp 2006

Transalp 6e etappe Naturns-Male, 20 juli 2006

85,21 km / 3427 hm op / 3231 hm af / max. hoogte 2468 m

Bij het horen van de naam : Rabbijoch siddert en beeft het hele Transalp Camp. Dit is de koniginnerit. Kijken of we hier goed doorheen kunnen komen. Vanuit Naturns gaat het eerst omhoog naar de Naturseralm. Langs de Zoggler Stausee gaat het vervolgens naar de Rabbijoch. De laatste 3,8 kilometer voor de top moeten gelopen worden! Ai! Dat gaat pijn doen vandaag. Vandaag geldt absoluut: krachten verdelen. Het begin gaat goed. De eerste berg wordt loeihard genomen, tot Ronald Marc uit het oog verliest. Marc blijkt zijn ketting gebroken te hebben en rent zo snel mogelijk de berg op, Ronald tegenmoet. Ronald fietst intussen 1,5 km terug. Elkaar eenmaal weer tegengekomen repareren ze de ketting en fietsen snel verder. Maar het zit niet mee, Marc krijgt ook nog te maken met een lekke band terwijl Ronald door een ******* Oostenrijker in het stuur gereden wordt en komt te vallen. Gelukkig net voor de Transalp al een Tetanus spuit gehaald voor Sri Lanka, waar het morgen over een week heen gaat. En gelukkig geen schade aan de fiets. Verder werd er ook nog 4 km gewandeld. Na de goede plek in het etappeklassement van gister (181 ste) vandaag dus iets minder (208ste) maar nog steeds een prima 193 in het eindklassement, nl. 193. En het fietsen lijkt hen steeds "makkelijker" af te gaan, ze komen er nu helemaal in. Bijna jammer dat het nog maar 2 dagen is, maar misschien mogen ze ook terugfietsen..

Hoogteprofiel6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s