5e etappe Transalp 2006

Transalp 5e etappe Livigno-Naturns, 19 juli 2006

118,85 km / 2909 hm op / 4240 hm af / max. hoogte 2769 m

Vandaag staat de langste etappe op het programma: 118 kilometer. Gelukkig ook heel in de downhill: 4200 meter berg af. Tjonge,.. dat wordt big fun! Helaas moeten we wel eerst nog even naar 2800 meter klimmen voor het zover is; naar de Bochetta di Forcola.En als verrassing heeft de organisatie een extra klimmetje, 4 km na de start, ingepland. Veel lopen dus vandaag, maar we zijn over de helft en nog steeds in de veronderstelling in het mountainbikewalhalla te verkeren. Dan gaat het in een keer van 2800 m naar 575m boven zeeniveau! Eén lange downhill van 75 kilometer! (zie plaatje.) Om 21.20 druppelen de laatste deelnemers binnen en de uitslag is dus nog niet bekend. Morgen ons dus maar laten verrassen omdat het de hoogste tijd is om te gaan slapen, morgen namelijk de zwaarste etappe.

Hoogteprofiel5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s