3e etappe Transalp 2006

Transalp 3e etappe Ischgl-Scuol, 17 juli 2006

73,7 km / 2620 hm op / 2770 hm af / max. hoogte 2738 m

Vanaf de start in Ischgl gelijk 1300 meter stijl klimmen naar de Idjoch. Voor we daar op die top aankomen zal nog 1,2 kilometer gelopen moeten worden. De eerste "schiebenpassage" vandaag dus. Dit blijkt dus een bijzonder zwaar, super steil stuk te zijn. Via de Kobleralm rijden we het Inntal in bij de Kajetansbrücke. Dan volgen we het Inntal tot Scuol. De laatste 30 km schieten ze lekker op en houden ze lekker het tempo erin. En om alvast te oefenen voor de duik in het Gardameer over 5 dagen, nog wat baantjes getrokken in het zwembad van het sportcomplex waar overnacht wordt. Nummer 190 in het dagklassement en nog steeds 202 in het algemeen klassement (tenminste volgens de gegevens die hier beschikbaar zijn, in Zwitserland schijnt de lijst nog rooskleurige eruit te zien met een plaats onder de 200).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s