2e etappe Transalp 2006

Transalp 2e etappe Imst-Ischgl, 16 juli 2006

76,1 km/ 3247 hm op / 2693 hm af / max. hoogte 1977 m

Vanuit Imst gaat deze rit in 15 km naar de Venetalm op bijna 2000m. Daarna volgen nog de Pillerhöhe en de Almstuberl om uieindelijk in Ischgl aan te komen. Alles verliep min of meer volgens plan, tot de derde klim. Even dacht Ronald dat de tocht hier dus zou eindigen toen zijn ketting tussen de cassette en de spaken onwrikbaar klem kwam te zitten. Een half uur de- en monteren mocht niet baten. Uiteindelijk gaf een staaltje grof geweld toch nog uitkomst en kon de tocht voortgezet worden. Dus vandaag geeindigd als 219 (van de 293) en plaats 202 in het eindklassement (van de 289). En na de avondmaaltijd even bijkomen met zicht op de It Joch, die voor morgen een 1400 meter hoge beklimming belooft, met Keutenbergiaanse (20%) stijgingen, waar, naar men fluistert, ook menig prof een wandelingetje zal maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s