1e etappe Transalp 2006

Transalp 1e etappe Füssen-Imst, 15 juli 2006

85,4 km / 2370hm op / 2385 hm af / max. hoogte 1810m (in eerste instantie)

Vandaag de eerste Transalp etappe voor Marc en Ronald! Het plan voor de eerste 3 etappes is: krachten sparen voor de tweede helft van de Transalp. We doen rustig aan en laten ons niet gek maken. Onze tijd komt nog wel! (hopen we). Dit lukt maar gedeeltelijk. Op de vlakkere stukken rijden ze op reserve maar de klimmen laten dat zeker niet toe. De start voor vandaag is relatief laat: pas om 11.00u. Eerst is een rondje door Fussen gepland waarna zouden we richting Jägeralpe gaan om daarna via Ehrwald naar de Marienbergjoch. Dan volgt de lange afdaling naar Imst. De etappe zal echter aangepast worden: we gaan niet via Jágeralp, maar er komt een alternatief. Dit alternatief scheelt uiteindelijk 300 hoogtemeters. Na circa 5 uur wordt de finisch bereikt en voor de pasta party waar de uiteindelijke uitslag zal ophangen is dus het thuisfront geinfomeerd over deze superdag met geweldige trails. De kop is eraf, hopelijk morgen weer zo’n fantastische dag! Hoogteprofiel1_8 NB: na 1 dag op plaats 176 in het klassemant (van de 294 heren). En op de eerste plaats: Nederlanders!

Hup Holland Hup!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s