We gaan naar Fússen!

Morgenvroeg om 7.00u zullen we uitgezwaaid worden door Janine, Janneke, Dagny, Darik en Sam. Als alles voorspoedig verloopt zullen we rond 14.00u in Fússen aankomen voor onze eerste start in de Transalp. Hier hebben we met zijn allen lang naar toegeleefd.

We worden tussen 15.30 en 17.00u verwacht voor de officiële inschrijving. Dan krijgen we rugnummers, stuurborden en de befaamde Transalp-tas waar alle bagage in moet passen. Bovendien mag de bagage niet meer dan 20 kg wegen.

Documentnaam_rockndust02

Daarna snel de slaapplek inrichten, fietsen afleveren bij de bewaakte stalling, en naar de officiële briefing van Uli Stanciu om 19.00u. Dan naar de pasta party. Ook wordt dan iedereen nog geacht het officiële "Transalp boek 2006" te tekenen.

Ik vraag me nog steeds af hoe de eerste etappe er uit zal zien: het eerste deel blijkt namelijk anders dan aangegeven in het roadbook. Het gerucht gaat dat een bepaalde vergunning daarvoor niet op tijd is aangevraagd door de organisatie. Ik ben benieuwd. Morgen zal het duidelijk zijn.

Wijzelf hopen lekker mee  te kunnen rijden in de middenveld. Wij gaan genieten van de bergen, de trails en het evenement zelf. Onze stragegie is om de eerste 3 etappes met een behoorlijke reserve te rijden en kijken wat daarna nog over is. Op reserve rijden zal niet meevallen; als het lekker gaat zal het moeilijk zijn om ons in te houden. Maar we moeten 8 dagen; dat betekend toch krachten verdelen!

Ik wens alle transalpinisten veel plezier en veel succes!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s