Fotoshoot

Fotoshoot, 4 juli 2006

Op 4 juli, de dag dat de Tour arriveert in Valkenburg hebben Marc en ik afgesproken met Irmo van Adrenalinsports voor een fotoshoot. We rijden rustig op onze bikes naar Valkenburg waar het krioelt van de franse police, auto’s met "press" er op, en andere betrokkenen bij de Tour. Het leek ons wel gezellig daar, maar we hebben een andere afspraak.

Irmo neemt ons mee naar het bos achter Meerssen; daar liggen mooie bike- en fotospots. Anderhalf uur lang schiet hij de ene na de andere foto. "Nu op mij af komen rijden, Ronald links, Marc rechts, scherpe bocht maken en vlak langs Ronald naar voren komen rijden", en meer van dit soort oefeningen wordt van ons gevraagd. En nog eens. En nog eens. En nog eens.  Als we er net aan gewend zijn, heeft Irmo genoeg foto’s en gaan we weer terug. Nog even de eerste resultaten bekijken; Behalve mijn portretfoto zijn ze goed gelukt! Irmo bedankt! 

Documentnaam_rockndust13_1

Documentnaam_rockndust17_3

Na de fotoshoot gaan we nog langs bij Maud en Wiel van DEVELOWEB webdesign. Zij zijn het creatieve brein achter ons logo en onze website! Bovendien zijn ze het creatieve brein achter nog heel veel andere websites.

Img_0333_2

Zoals je op de site van Develoweb kunt zien, hebben Maud en Wiel iets met bergen, en mountainbiken heeft ook iets met bergen te maken toch? Hun reactie was vanaf het eerste contact razend enthousiast. We vonden het daarom ook leuk om hen een RockNdust – shirt te geven. Hiernaast Maud in het shirt!

Maud en Wiel bedankt!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s