ENECO-Tour mtb-tocht

ENECO tour – mtb-tocht met Hennie Kuiper, 15 juni 2006

In plaats van een normale training vandaag een rondje MTB-en met Hennie Kuiper en Jean Habets!   Decor was de streek rond Landgraaf. Aanleiding was een sponsorkaart via mijn werkgever, waar ik geen nee tegen kon zeggen natuurlijk!

Een select groepje sponsorrelaties van de Eneco Tour stond aan de start om 12.30u in Megaland. Ook zijn aanwezig wat mensen van MTB-club Discovery om de groepen te begeleiden. Daarnaast aanwezig: enkele coryfeeën zoals Hennie kuiper, Jean Habets, Jan Harings en John Willemsen. Na koffie met vlaai en wat officiële toespraken gingen we verdeeld in groepen op pad.

Ik was ingedeeld in de groep van Hennie Kuiper. Als Discovery-begeleider ging Julien van Montfort mee. Julien is Transalp-ervaringsdeskundige: ook deze zomer zal hij weer starten in de Transalp, en met hoge ambities! Julien: see you soon again!

De tocht verloopt relaxed over een stukje Landgraafroute richting Rimburg. Onderweg krijgen we van Hennie nog wat technische tips en trics mee voor steile beklimmingen. Het valt me op dat als Hennie eenmaal uit het zadel komt in een beklimming, hij niet meer gaat zitten! Dan blijft die maar doorstampen tot boven.

Al met al blijft het een ontspannen tocht, paar uurtjes lekker losgetrapt met als afsluiting de beklimming van de “skiberg” in Landgraaf. Daarna volgt de douche …………met Hennie Kuiper!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s