Spookbeeld

Spookbeeld: 3 dagen lichte koorts en misselijk! 6 juni 2006

Bij de laatste training bij de Semois voelde ik het al: iets zat niet lekker! De volgende dag kreeg ik last koortsverschijnselen en misselijkheid. Zou de kou en nattigheid van de LCMT mij dan toch nog te grazen nemen? De LCMT was in ieder geval een behoorlijke aanslag op de weerstand! Vanaf donderdag gaat het weer beter. Vrijdag voel ik me weer goed. Ik besluit echter niet naar de marathon van Rhens te gaan, dat lijkt mij niet verantwoord. Ik verruil deze marathon voor de toertocht van “Limburgs Mooiste”. Marc en ik rijden de 110 kilometer. Ik doe voorzichtig aan, en spreek af dat ik een afkorting maak zodra ik merk dat het niet lekker loopt. Dat is niet nodig: het gaat best lekker. Het ontbreekt wel nog iets aan spierkracht, maar goed, ik ben in 3 dagen ook 2,5 kilo lichter geworden!

Ik ben weer klaar voor de Raid du Haute Fagne in Malmedy volgende week zondag! 

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s