Gelukkig! Alles weer normaal

Het gaat weer prima!

De trainingen verlopen weer lekker. De hartslag schiet weer soepel omhoog en omlaag! De rustpols was ook weer normaal. Klaar voor de laatste voorbereidingsmarathons en de laatste trainingsweken voor de TRANSALP!

We verwachten ieder moment bericht van de drukker dat onze sponsorkleding gereed is. Ook hebben we al wat reserve onderdelen voor de Transalp besteld bij Bert Toma. Bert zal onze bikes eerst nog grondig servicen voor hij ons de Alpen in stuurt! Langzaam beginnen we ook een paklijst samen te stellen van spullen die we mee gaan nemen naar de Transalp. Veel kan dat niet zijn: het moet wel allemaal in zo’n beroemde Transalp-tas passen! (slaapmat, slaapzak, kleding, oordopjes, onderdelen, gels, ..,  .., .., enz. )

We staan te popelen!

Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s