Cugnon, Pinksteren

Cugnon Pinksteren, 3,4 en 5 juni 2006

Weekend na weekend zijn we de laatste twee maanden van marathon naar marathon gereisd; van Sauerland, naar het Schwarzwald en de Ardennen. We besluiten daarom om de Ardennes Trophy te verruilen voor een weekendje met onze meisjes en de kinderen.

Marc kiest voor een aantal stevige trainingen op zaterdag en zondag om daarna op Pinkstermaandag naar de Red Hot Chilipeppers op Pinkpop te gaan luisteren.

Ik kies voor een weekend met kayakclub Naviculare naar Cugnon aan de Semois. Het wordt ook eindelijk mooi weer in dat weekend. Lekker relaxed ontbijt in de zon tussen het hoge gras langs het stille stromende water van de Semois. We hebben tijd genoeg! Daarna een tocht in de canadese kano. De kinderen vinden het prachtig. Kleine stroomversnellinkjes ervaren de kinderen als grote watervallen. Na terugkeer op de camping een paar uurtjes trainen op de bike. Ik ben heerlijk alleen in de uitgestrekte bossen langs de Semois. Zo gaat het elke dag.

Cugnon1

s’Avonds wordt ons kampvuur aangestoken en schuift de hele Kayakclub aan bij ons vuur. Als ik langzaam aan toch maar naar bed ga, val ik in slaap met zacht gemompel en knetterend vuur als achtergrondgeluid. Soms hoor ik daar de schreeuw van de uil doorheen.

Maandag (de dag van de Ardennes Trophy) staat er voor mij een vervangende lange training op het programma. Ik merk dat het om een of andere reden niet lekker loopt. Het is maar goed dat ik niet ben gestart in de Trophy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s