5 uur raggen door het heuvelland

Voor vandaag stond “5 uur MTB afwisselen lage hartfrequentie / hoge hartfrequentie” op het trainingsschema. Dat zijn mijn favoriete trainingen! Maar.. het vandaag ook moederdag. Dat betekend dus eerst zorgen voor een uitgebreid ontbijt voor de moeder van mijn twee kinderen! Warme broodjes, eitje, aardbeien met suiker, thee, koffie, jus d ‘orange, en kwark. Gelukkig vinden dagny en Darik het leuk om mij te helpen. Vooral de aardbeien wassen! ( hé,..waar zijn opeens die aardbeien?) Vroegst mogelijke tijdstip om te vertrekken is 10.00u. Afspraak met Marc: om 10.10u bij de molen in Trintelen. Onze vaste plek om af te spreken voor een rit richting heuvelland.

We rijden loeierhard de Eijserbosweg af. In Wylre langs de brouwerij de berg op. Via de Valkenburg-, Meerssen-, en Voerenroute komen we aan in het Bovenste Bos. Onderweg heeft het flink geregend. In de bossen valt het wel mee, maar op de veldwegen tussen Mesch en Voeren is het een grote baggerpartij! Marc krijgt regelmatig last van chainsucks. Zijn bladen, casette en ketting zijn toe aan vervanging!

Ondanks de regen is het toch lekker om weer eens “gewoon” lekker te biken door onze streek hier.
Na 5 uur training en 95 kilometer op de teller komen we weer thuis. Nu wacht de volgende uitdaging op mij: zorgen voor het moederdag diner.

Dit weekend in totaal 11 uur getraind en 240 kilometer afgelegd.
Volgende week staat de Worldclass Marathon in Schwarzwald op het programma.

Weer een stukje dichter bij de Transalp!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s