Mergellandroute

Dit weekend even geen marathon. Op mijn trainingsschema stond voor vandaag: “Weg Limburg, veel klimmen”. De mergellandroute leek mij wel wat: behoorlijk wat kilometers en behoorlijk wat klimmen. De route opgepakt bij Eijserheide. Onderweg nog een kleine spat regen gehad, maar eigelijk niet echt hinderlijk. De hele weg solo gereden; Coen had voor Marc namelijk een andere training gepland voor vandaag. Ik heb de route gewoon op de Epic gereden met profielbandjes. Na 6 uur op de fiets was ik weer terug thuis met ongeveer 144 km op de teller.

Voor morgen staat gepland: 5 uur MTB! Weer een keer lekker raggen over mijn favoriete paden in het heuvelland. Marc gaat morgen ook weer mee! Ik heb het volgende rondje in gedachte: Via Valkenburgroute, Meerssenroute, langs de rand van Maastricht naar de voerstreekroute, tot het Bovenstebos, Onderstebos, oversteken naar het Vijlenerbos, op naar de Vaalserberg en weer terug naar huis. Moet lukken in 5 uur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s