Trainingsweekend Luxemburg

Voor het Paasweekend stond een trainingsweekend in Luxemburg gepland. We zijn naar de camping in Kautenbach gegaan. Leuke camping, mooie omgeving en een prachtige bikespot. In de regio zijn meerdere mooie MTB-routes uitgepijld met veel lekker lange klimmen.

Naast de training op de bike stond er meer op het programma: kampvuur bouwen met de kinderen, kayakken op de Wiltz met mijn kayakclub Naviculare, en sterke verhalen vertellen bij het kampvuur over watervallen en monstergolven op rivieren met onuitspreekbare namen in verre landen. Daar zijn ze bij Naviculare in ieder geval erg goed in!

Wildwatervaren staat voor mij nu even op een lager pitje. De Transalp (15 juli!) komt nu snel dichterbij. Ook het voorbereidingsprogramma met marathons is niet niks. Bijna elke week staat er wel een maraton op het programma (zie kalender). Het aantal trainingsuren per week stijgt gestaag!

Dit weekend was door de lange klimmen een mooie voorbereiding op Kellerwald volgende week. Ook Janneke en de kindjes hebben zich op de camping lekker kunnen uitleven! Het is leuk om de kinderen lekker te zien rondbanjeren over de camping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s